понеділок, 19 квітня 2010 р.

Закрутилась..)

Останні кілька днів для мене були просто шаленими...
Четвер. Перший похід на йогу.3 години щастя... Купа вражень і трошки м'язового болю всього за 5 гривень:). Шокувала всіх присутніх тим, що з перешої спроби сіла в позу лотоса, а потім тим, що я насправді ще й вагітна. :) Хіба це так непомітно??)))
П'ятниця. Фестиваль "Прикарпатська весна". Джазовий концерт і танці малечі в животику. Мабуть буде пмузикантом..)) Група "Шоколад" - велика відкриття і нова любов нашої сім'ї.
Субота. Весілля друга-льотчика. Веселе весілля зі співами і танцями втрьох..) По дорозі візит додому і знайомство з неймовірною людиною парапланеристом у віці, який внаслідок нещасного випадку прикутий до ліжка, але не втрачає надії знову злетіти в небо. Захоплююсь життєвою силою цієї людини. Попросила в коханого вибачення за ниття. Вже не нию :).
Неділя. Повернення додому і співи пісень Івасюка в жигулях іншого друга-льотчика. Дооовге відсипання. Театральна вистава "Занадто одружений таксист". Чудова комедія. Гарний настрій у перервах між зауваженнями бикам, які сиділи позаду нас і їли сухарі. Чудове завершення дня - прогулянка 100-метрівкою і роздумами на тему ШО ТУТ РОБИТЬ ЦЕЙ БТР????

З.І. Чоловік мене ласкаво називає животноє...)
З.З.І. Життя прекрасне...

Немає коментарів:

Дописати коментар