вівторок, 27 квітня 2010 р.

ЧОЛОВІК ЯК ІСТОТА НАДЗВИЧАЙНО КОРИСНА


Перша і найбезсумнівніша користь від чоловіка полягає в перенесенні важких вантажів. Сюди ж можна віднести закривання погано підігнаних вікон та балконних дверей, виламування замків, що заїли, пересування шаф, вибивання килимів.
Друга користь – спеціально навчений чоловік прекрасно охороняє дім.

Третя користь – це приготування їжі. Особливо добре чоловікам вдається вранішня кава і бутерброди з салом. Якщо чоловік гарної породи, він буде цінувати ваш вранішній сон, вставати й готувати вам сніданок. Окрім того, чоловік годиться для миття посуди, прибирання та прання постільної білизни.
Четверта користь – чоловіка можна використати в якості шофера та опори, якщо вам спав на думку блаж одягнути вузьку спідницю і туфлі на високих підборах, а також як компанію при розпитті шампанського та в якості дистанційного управління замість загубленого. Супроводжуючи він може вас фотографувати – адже самостійно це зробити не легко.
П'ята – його можна послати за мінералкою чи сигаретами, а також на базар за продуктами та запчастинами.
Шоста, а досить рідкісна користь. Є такі чоловіки, які вміють читати. Це позбавить вас від необхідності перетрушувати гори макулатури в пошуках чогось цікавого: він сам це зробить. Такий чоловік – радість у домі: він уміє й пожартувати, і розповісти віршик чи повчальну історію. Він – окраса святкового столу. Його можна і треба показувати гостям.
Сьома, сумнівна користь. Деякі породи чоловіків вміють заробляти гроші. Але це вже хто яку любить. Як правило, чоловік, що заробив грошей, сповіщає про це всіх голосним виттям і гавканням, а це може не сподобатись любительці тиші.
Восьма, інтимна користь. Чоловік може слугувати подушкою, гладити вас по голові, приносити вранці капці, цілувати і таке інше. Деякі дуже добре вміють займатися коханням; такі чоловіки особливо цінуються. Не викидайте такого чоловіка – якщо він вам набридне, подаруйте його подрузі.
І, нарешті, дев'ята користь. Чоловік – це відданий друг людини, а друг – це завжди дуже добре.

Світлана Пиркало "Зелена Маргарита"

Немає коментарів:

Дописати коментар